Brand Care Pakket, de zorgoplossing voor een sterk merk

Branding • Brand Care Pakket, de zorg-oplossing voor een sterk mer

Geef de online zorg voor het merk deels of geheel uit handen en kies voor een Brand Care Pakket. Afhankelijk van de wensen verzorgen wij dan bijvoorbeeld de content-marketing waarbij we het merkgevoel en de merkbelofte nooit uit het oog verliezen. Zo staat voortaan alle content óók in teken van het merk… in teken van het bouwen aan vertrouwen in het merk.

Ieder merk en iedere doelgroep is uniek en verdient dus zijn eigen unieke zorgoplossing.

We kunnen hierbij bijvoorbeeld ook alleen een begeleidende of coördinerende rol innemen. Of we doen dan als ‘brand managers’ alleen een laatste check om te zorgen dat er geen content meer de lucht in of de deur uit gaat die niet strookt met het merk. Het merk is dus bij ons niet alleen in goede handen, maar ook in zorgzame en waakzame handen.

Eerst meer weten?

Wanneer je eerst meer wilt weten, dan hebben we de volgende aansluitende informatie voor je:

Of bel tijdens kantooruren: 070 - 381 91 81.

 

Stel zelf het pakket samen

Geen markt en dus geen klant is hetzelfde, daarom is ieder merk en ieder zorgpakket uniek. Je kunt dan ook zelf het pakket samenstellen, maar uiteindelijk kijken we samen naar de beste zorgoplossing. Een goede diagnose doet wonderen.

Tip!  Gebruik de checklist

Wanneer je een pakket aanvraagt, kan je gebruikmaken van onze checklist. Wanneer je hier klikt ga je gelijk naar de diensten die vallen onder branding, maar je kunt ook diensten kiezen die vallen onder andere zorgparaplu’s.

We hebben het dan over:

Stel dus zelf op maat het zorgpakket samen waarvan jij denkt dat het het beste bij het merk aansluit. Je kunt dus iedere combinatie maken die je wilt. Vervolgens geef je deze combinatie aan ons door via het grote veld in onderstaand formulier.

 

Meer informatie

Momenteel worden onder andere deze pagina en de aanvraagformulieren geüpdate. Je kunt tijdelijk gebruikmaken van het algemene aanvraagformulier voor de zorgpakketten. Daarnaast zijn wij tijdens kantooruren onder andere voor aanvragen voor en informatie over onze zorgpakketten gewoon bereikbaar via:  070 - 381 91 81.